Skip to main content

WEB DEVELOPMENT

Gemiddelde marktprijs: €149,- p/u

Web development bij ABLE M&D: €99,- p/u

Web development

Heeft u een verouderde website of wil u uw bestaande website succesvoller maken? Dan is web development of te wel ‘het doorontwikkelen van uw website’ een goede keuze. De technologische wereld ontwikkeld zich tegenwoordig zo snel dat u er bijna niet aan ontkomt om jaarlijks een ontwikkeling voor uw website door te voeren. Dit kan echter op allerlei verschillende manieren: in het design aan de voorkant, in het cms (content management systeem) aan de achterkant of in de hosting van uw website of de beveiliging daarvan. Voor veel bedrijven is dit een technisch onderdeel waar ze zich liever niet zelf aan willen wagen. Daarom worden wij regelmatig betrokken bij de web development van bedrijven. Wij komen dan langs voor een scan van de website en gaan met u kijken wat de wensen en behoefte zijn en hoe we dat voor u kunnen invullen. In princiepen is alles mogelijk, alleen moeten we goed kijken wat uw CMS nu al ondersteund en wat we eventueel moeten toevoegen. 

Web development uitbesteden

Op het gebied van Web Development kunnen we alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor de web development. Wij kunnen u dan vaak al gelijk in een persoonlijk gesprek vertellen waar uw website verouderd is en verbetering kan gebruiken. In sommige gevallen is de website al up-to-date en state of the art alleen heeft de klant een wens om iets toe te voegen of weg te halen op de website. Denk daarbij aan een inschrijfformulier, een nieuw afbeeldingen element of een compleet nieuwe indeling van de website. Ook dan kunnen wij u goed helpen.

Web development uitbesteden kosten

De keuze voor een bepaald web development pakket wordt afgestemd op de wensen, behoeften en het budget. Voor meer informatie over web development uitbesteden kunt u hier rechts in beeld een offerte aanvragen door middel van ons offerte formulier of u kunt een prijslijst opvragen. Daarnaast krijgt elke nieuwe klant bij ons een kennismakingsaanbod van 10% korting op de gehele aanvraag.

Specificaties

  • Product: Web development
  • Kwaliteit: State of the art
  • Oplevering: 10 tot 15 werkdagen
  • Afgeleverd: 9 websites

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix