Skip to main content

WEBSITE BEHEER

Gemiddelde marktprijs: €299,- p/j

Web beheer bij Websitebrouwerij: €199,- p/j

Website beheer

Heeft u een eigen website maar zelf niet de tijd om de site wekelijks te updaten en te beschermen tegen malware, virussen en spam? Dan kunnen wij u daar mee helpen. Wij beheren op dit moment tientallen websites die elke week op updates worden gecontroleerd, beschermt worden tegen schadelijke software en op aanvraag worden doorontwikkeld. Als u uw website bij ons onderbrengt kunt u tevens genieten van super snelle ssd hosting. Dat betekend een loadtime van 1 a 2 seconden.

Website beheer uitbesteden

Op het gebied van website beheer kunnen we allerlei kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het website beheer. Daar zullen wij dan vervolgens een voorstel voor opsturen met een prijssetting.

Kosten website beheer uitbesteden

De keuze voor een bepaald website beheer pakket wordt afgestemd op de wensen, behoeften en het budget. Voor meer informatie over uw website beheer uitbesteden kunt u hier rechts in beeld een offerte aanvragen of onze prijslijst opvragen.

Specificaties

  • Product: Website beheer
  • Kwaliteit: State of the art
  • Afgeleverd: 9 websites

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte:

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix