Skip to main content

WEBSHOP

Gemiddelde marktprijs: €1.299,-

Een webshop bij ABLE M&D: €999,-

Webshop maken

Bent u opzoek naar een goedkope webshop bouwer die oog heeft voor marketing? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Wilt u bijvoorbeeld goed gevonden worden op Google, een loadtime van 1 a 2 seconden en bezoekers richting een bepaald doel leiden op de website? Dan heeft een goede webshop daar alles mee te maken. Onze grafische designers zorgen voor verschillende eye-catchers die er niet alleen fantastisch uit zien maar ook erg effectief zullen zijn voor de strategie achter uw website.

Webshop laten maken

In het ontwerp van de webshop kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor de webshop. Daarna zullen we een aantal verschillende concepten aanleveren waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strak en zakelijk design of voor een creatief en vintage design met of zonder allerlei 3D effecten. Als u een keuze heeft kunnen maken, dan gaan wij aan de slag en krijgt u achteraf nog twee aanpassingsrondes voor het design zodat wij deze precies naar wens kunnen leveren.

Webshop laten maken – kosten

De keuze voor een bepaald type webshop wordt afgestemd naar de wensen, behoeften en het budget. Voor meer informatie over een webshop laten maken kunt u hier rechts in beeld een offerte aanvragen of een prijslijst aanvragen. Daarnaast krijgt elke nieuwe klant bij ons een kennismakingsaanbod van 10% op de gehele aanvraag.

Specificaties

  • Product: Webshop
  • CMS: WordPress
  • Oplevering: 10 tot 15 werkdagen
  • Afgeleverd: 9 websites

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix