CHRISTELIJK LYCEUM DELFT

Website / Logo animatie / Video’s / Live-streams

Beschrijving

‘CLD Live’ is ontstaan vanuit de corona maatregelen. Christelijk Lyceum Delft kon in tegenstelling tot andere jaren dit jaar geen kennismakingsweek organiseren voor groep 8 scholieren die een middelbare school moeten uitkiezen.

Christelijk Lyceum Delft kwam naar ons toe met de vraag of wij deze kennismaak digitaal voor hen konden opzetten. Denk daarbij aan een multimedia website gevuld met korte vak video’s, proeflessen, vlogs van leerlingen, promotiefilms en nog veel meer. In samenwerking met Videobrouwerij maakten wij deze website en video’s.

Verder hebben we ook twee live stream weken georganiseerd voor beide locaties: CLD Molenhuispad en CLD Hof van Delft. Deze live streams waren dagelijks te zien op hun nieuwe website tussen 19:00 en 21:00 uur en kijkers hadden de mogelijkheid om onder de live streams live te chatten. Vragen werden dan door moderators gefilterd en in het laatste uur behandeld dmv live tafel gesprekken.

De complete kennismakingsweek was een groot succes en is een goed voorbeeld van een creatieve digitale oplossing voor de dingen die onmogelijk zijn tijdens corona. Een stap in de toekomst en misschien zelfs het nieuwe normaal voor scholen.

Website bekijken