LATIN CLUB

Website 

Beschrijving

De Latijns-Amerikaanse dans staat bekend om zijn passie, liefde en temperament. Bij onze dansschool in Oud-Turnhout leer je dan ook dansen met passie. Maar nog veel belangrijker vinden wij het plezier dat je samen uitstraalt met je partner tijdens het dansen.

Met veel humor en een flinke dosis liefde voor het dansvak, leer je bij ons de Salsa, Merengue en Bachata te dansen. Stuk voor stuk dansstijlen die op elke hoek van de straat in Latijns Amerikaanse landen tentoon worden gesteld. En jij leert het samen met je danspartner gewoon in ons eigen België.

Geen beginner meer? Wij geven naast beginnerlessen, ook les aan semi-gevorderden en gevorderden. Iedereen is welkom bij ons. Ervaring of leeftijd maakt ons niets uit. Wat je wel in huis moet hebben? Een passie voor het dansvak natuurlijk!

Bij Latin Club worden diverse Salsa, Bachata en Merengue danslessen aangeboden. Je leert te dansen volgens de L.A. style, waarbij we werken met meer structuur en lijnvormige bewegingen. Net even iets anders dan je van de latin danswereld gewend bent. Wil je het zelf proberen? We hebben lessen voor beginners, semi-gevorderden en gevorderden.

Wil je weten of dansen iets voor jou is? Wij hebben regelmatig open dagen op onze dansschool. Je kunt alleen of met je partner langskomen om te ontdekken of je Salsa, Bachata of Merengue danser wilt worden. Je kunt de sfeer proeven, een praatje maken met de dansleraren en alvast een proefdansje maken op onze vloer.

Website bekijken